Nieuwe sponsors

Beste mevrouw, mijnheer,

Indien we u de voorbije jaren u als trouwe sponsor mochten ervaren, danken we u voor de geboden steun aan onze club en hopen we voor dit tennisseizoen nogmaals op je gewaardeerde steun te mogen rekenen.

Moest u nog niet kennis gemaakt hebben met onze tennisclub, stellen we deze graag aan u voor.

Tennisclub Beukenhof bestaat dit jaar 32 jaar en is gelegen op het domein Beukenhof in St. Lambrechts-Herk, waar er aanvankelijk actief op twee verharde tennisterreinen zonder eigen clubhuis werd gespeeld. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een dynamische club met vier gravelterreinen en een mooi clubhuis.

Tijdens het tennisseizoen organiseren wij voor zowat 130 leden tal van activiteiten. Denk dan aan onze deelname aan gewestelijke interclubcompetities, het succesrijke open tornooi, de vriendschappelijke ontmoetingen met andere clubs, ludieke activiteiten, de jeugdhappening, deelname aan het pas opgerichte Arena-criterium en nog zoveel meer.

U begrijpt al dat het bestaan van zo’n tennisclub heel wat financiële middelen vergt. Jaarlijks kunnen wij een beroep doen op de steun van diverse ‘sportieve’ winkels, bedrijven en instellingen.

Daarbij dachten wij dit jaar ook aan u.

Onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ willen wij met U de mogelijkheid van sponsoring door naampubliciteit graag bespreken. Wij denken dan aan de huur van duidelijk zichtbare reclamepanelen in de cafetaria, langs de tennisvelden, vermelding in het clubblad en de website (bijdragen variërend van 25 tot 250 euro jaarlijks, afhankelijk van plaats en grootte). In bijlage vindt u een overzicht van onze mogelijke sponsorpakketten.

Het spreekt voor zich dat wij u volledig vrij laten in de keuze van tekst en logo en dat wij U bovendien jaarlijks een fiscaal attest bezorgen.

Op die manier loopt u zeker in de kijker.

Wij zijn er ook van overtuigd dat uw bijdrage een sterke promotionele return zal opleveren.

Mogen wij daarom zo vrij zijn u in de loop van volgende week te contacteren om de mogelijkheden verder te bespreken.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bereiken op het nummer 0475/710035 voor meer informatie.

Wij hopen op een positieve reactie en danken U nu alvast voor uw belangstelling.

Met sportieve groeten.
Het bestuur